lauantai 18. tammikuuta 2014

Kesän kisakalenteria

Vuoden vaihtuminen sai miettimään kesää ja tulevia kisoja. Vielä vuosi sitten en edes ajatellut osallistuvani mihinkään kisoihin ja taisin vähän vierastaa kaikkia järjestettyjä kuntoilutapahtumia. Viime vuosi opetti kuitenkin miten hauskaa ja motivoivaa niihin osallistuminen on - vaikka olisi maalissa porukan puolivälissä tai hännillä, niin onpa ollut mukana!  Ja yleensä ylittänyt lähtötavoitteensa :) 

Viime kesän kisat, etenkin Nastolan triathlonin perusmatka ja Hangon puolimaraton, opettivat myös miten mukavaa on osoittaa omat ennakkoluulot "en mä pysty siihen" vääräksi! Jos vuosi sitten tammikuussa olin tyytyväinen siihen että juoksin (hölkkäsin) yhteenmenoon 5-6 kilometrin lenkin, niin loppuvuodesta juoksin 10-15km lenkkejä ihan tuosta vain - tosin sitä omaa tasaisen verkkaista vauhtiani. Nyt vakiolenkkini on ollut kymmenen kilometrin paikkeilla ja tarkoitus on sekä pidentää matkoja että hakea parempaa vauhtia. Maaliskuussa pääsen juoksukouluun, sieltä varmasti löytyy apua! 

Kesällä lähden ainakin Vantaan triathlonin sprinttiviestiin porukalla, Kiskon triathloniin on paikka perusmatkalle ja Joroisten Finntriathlonin puolimatka on koko kesän kohokohta. Joku juoksutapahtuma tuohon olisi myös mukavaa ottaa, vaikka puolimaraton jollain kivalla reitillä. Lisäksi eräs hulluhko ajatus tässä syntyi: koska ennemmin tai myöhemmin on kuitenkin edessä triathlonin täysmatkalle osallistuminen, niin tulevana kesänä haluaisin lähteä katsomaan kisan viestiosuuksilla... Tuleva viestiporukkakin on melkein kasassa, joten ehkä tämäkin ajatus konkretisoituu kauniina elokuun viikonloppuna Nastolan maisemissa :) 

Ensi kesänä haetaan näitä lisää, yksin ja porukalla: 

Hyviä talvitreenejä kaikille!
Katja HK

1 kommentti:

  1. Motivoinnin kannalta olisi kyllä hyvä täyttää ilmottautumislomakkeita :)
    Kirpeitä pakkaspäiviä!

    VastaaPoista